Què és RSS o Really Simple Syndication

Què és RSS o Really Simple Syndication

 

El RSS és una forma de distribució de continguts que identifica les parts més importants d'una peça informativa, com pot ser el títol o el cos d'una novetat jurídica.

Mitjançant un lector o agregador de RSS, l'usuari es pot subscriure's a les nostres *novedes i veure si hi ha continguts nous de RSS.

Per subscriure's per mitjà de RSS fa falta comptar amb un lector o agregador de RSS. Els lectors de RSS poden ser pàgines web, programes informàtics o navegadors.

Alguns lectors o agregadors de RSS:

- Navegador. Firefox. Aquest navegador permet subscriure's als RSS utilitzant els marcadors o favorits.
- Pàgines web. Bloglines , MyYahoo o Google Reader. Només fa mancada registrar-se en aquests serveis i afegir subscripcions. D'aquesta manera, podrà accedir als seus RSS des de qualsevol ordinador i fins i tot d'aparells mòbils amb possibilitat de connexió a Internet.
- Programa. FeedReader. Fa falta baixar el programa a un ordinador o aparell mòbil, instal·lar-ho i subscriure's als RSS (Afegir feed o subscripció). Només es podran consultar les subscripcions fetes en un ordinador.

 

Subscripció pas a pas

Cliqui sobre el botó taronja de RSS o copiï l'adreça o URL que apareix a dalt en el navegador. També pot posar-se damunt del botó taronja de RSS i, amb el botó dret del mouse, obrir el menú alternatiu i seleccionar "Copiar ruta d'enllaç".

Entri en el seu agregador o lector. Introdueixi la URL que ha copiat en l'apartat d'afegir feed o subscripcions del seu lector. Quan guardi, comprovi el RSS forma part de la seva llista de subscripcions.

 

Novetats RSS Tirant Prime

 

Condicions d'ús

Relació entre Tirant Lo Blanch i l'usuari de RSS. Aquestes són les condicions generals que regulen la relació contractual per la qual s'adquireixen dret a usar els continguts de novetats de Tirant Lo Blanch en format RSS, novetats que s'ofereixen a través de les seves pàgines web www.tirantonline.com i www.tirantasesores.com.

L'objecte de les presents condicions generals és el subministrament per part de Tirant de novetats jurídiques en format RSS.

L'usuari es compromet a:

- Ús personal de les novetats: Podrà usar les novetats en el seu ordinador personal mitjançant l'ús de programes de tercers que empren fitxers RSS per mostrar-los /tickers/ de notícies i sense cap tipus de retransmissió dels mateixos.
- Ús en pàgina web: Està permès l'ús de les novetats en servidors Web. Que tots i cadascun dels enllaços siguin "cliqueables" completa i directament contra l'URL que s'indica en el fitxer RSS.

Tirant el Blanch no es compromet amb l'usuari a mantenir aquest servei per tant, l'usuari no podrà exercir cap tipus de reclamació i/o contraprestació per la seva cancel·lació i/o mal funcionament.