Garantia

LA NOSTRA GARANTIA

 

TIRANT és una empresa tecnològicament avançada, en la qual les noves tecnologies informàtiques s'introdueixen amb l'objectiu de millorar el servei, el preu final i la qualitat. Però que no per això renúncia a ser una editorial en el sentit clàssic de la paraula en la qual la qualitat dels continguts, la interacció entre autors, la pròpia casa Editorial i els clients, així com la solvència dels seus serveis, continua sent el més important.

Disposa en aquests moments de més de 20.000 clients estables pels seus diferents canals de vendes subministrant a moltes institucions públiques i privades de tota Espanya, Mèxic, el Brasil, Colòmbia, Xile i la resta d'Iberoamèrica.

Tirant Prime ha estat seleccionada pel Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per a proveir d'informació i eines de coneixement jurídic d'alta qualitat a tots els jutges de carrera d'Espanya. Només tres bases de dades d'Espanya han rebut l'homologació del CGPJ.

QUALITAT EN LA GESTIÓ

L'empresa és gestionada per un equip jove i competent, amb un nivell acadèmic i professional alt, així com amb la necessària experiència en el sector de l'Edició i la Informàtica. La qualitat de la seva gestió està avalada per certificat ISO 9001 per al Sistema de Gestió de la Qualitat.

 

EXCEL·LèNCIA EN ELS SEUS CONTINGUTS

Tirant lo Blanch és l'editorial acadèmica més prestigiosa d'Espanya, segons assenyala l' 'Estudi qualitatiu de les Editorials Acadèmiques: La percepció de la comunitat científica espanyola', elaborat pel Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC).

 

Tirant lo Blanch es posiciona com l'editorial més prestigiosa en totes les disciplines d'Humanitats i Ciències Socials, amb una puntuació de 1.037 segons els Indicadors de Qualitat d'Editorials.

Tirant lo Blanch també és la primera editorial en la valoració dels catedràtics que són autors de les editorials.

http://ilia.cchs.csic.es/SPI/spi-fgee/docs/EAEV3.pdf

 

 

Si desitja més informació sobre la nostra garantia, consulti el següent PDF  La nostra Garantia

 

Encara no ha provat la potència de Tirant Prime?

Aconsegueixi una clau Gratuïta Sol·liciti més informació